(زمان مطالعه: 1 دقیقه) - ( کد مطلب: 13991200173 )

دومین جلسه شورای نظارت بر انجمن های علمی دانشجویی با هدف تصمیم گیری در خصوص برگزاری کارگاه از سوی انجمن های علمی برگزار شد.

به گزارش مفدا نیشابور، دومین جلسه شورای نظارت بر انجمن های علمی دانشجویی، روز یکشنبه ۱۰ اسفندماه ۹۹ در محل دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.

این جلسه که با هدف تصمیم گیری در خصوص برگزاری کارگاه و تهیه چک لیست گزارش فعالیت های انجمن های علمی و ارسال به معاونت آموزش و پژوهش برگزار شد، معاون فرهنگی و دانشجویی، معاون آموزشی، معاون پژوهش، مدیر تعالی فرهنگی و فعالیت های فوق برنامه، عضو هیئت علمی و دبیر انجمن پرستاری و کارشناس انجمن های علمی حضور داشتند.

در این جلسه، برگزاری کارگاه های مختلف از سوی انجمن های علمی برنامه ریزی شد و مقرر گردید در صورتی که مدرس دانشجو باشد می بایست ارائه طرح درس و مدرک مورد نیاز به تایید مدیر گروه رشته برسد.

همچنین ارائه درخواست ها و تایید مطالب علمی با مدیرگروه یا اساتید لزوما به صورت حضوری و در غیر این صورت از طریق ایمیل به استاد ارسال گردد.