(زمان مطالعه: 1 - 2 دقیقه) - ( کد مطلب: 13991200186 )

دومین نشست مدیران شعب دانشگاهی مفدا منطقه شمال شرق کشور به صورت ویدئو کنفرانس و در بستر ادوب کانکت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور مدیران شعب دانشگاهی منطقه برگزار شد.

به گزارش مفدا نیشابور، دومین نشست مدیران شعب دانشگاهی مفدا منطقه شمال شرق کشور به صورت ویدئو کنفرانس و در بستر ادوب کانکت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور مدیران شعب دانشگاهی منطقه برگزار شد.

در ابتدای جلسه محمدی مدیر مفدا گناباد و میزبان نشست به بیان جمع بندی نظرات و خواسته های مدیران منطقه در خصوص شاخص های ارزیابی پرداخت. محمدی نبود ساز و کار مشخص برای تنظیم مصاحبه ها ، عدم دسترسی به آرشیو اخبار بخش مشاوره، علمی, صنفی و نشریات دانشگاهی ، نبود باکس ویژه پادکست ها و رادیو و امتیاز پایین تلویزیون خبری را از اهم اشکالاتی برشمرد که در جمع بندی نظرات مدیران بدست آمده است. وی همچنین افزود: اضافه شدن بخش همکاران معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه ها می تواند در سهولت دسترسی مخاطبان به واحدهای معاونت ها کمک کننده باشد. دبیر مفدا گناباد خاطر نشان کرد: با توجه به عدم برگزاری دوره آموزشی جهت منطقه شمال شرق ، این نیاز در منطقه احساس می شود و مقرر بود با توجه شرایط شیوع بیماری کرونا این دوره ها به صورت مجازی برای دانشگاه هایی که موفق به حضور در دوره ها نشده اند برگزار شود که تا کنون محقق نشده است.

در ادامه جعفریان مدیر مفدا مشهد، ضمن ارائه گزارشی از امتیازات دانشگاه های منطقه ، به رشد فعالیت های کمی و کیفی دانشکده علوم پزشکی نیشابور اشاره کرده و کسب رتبه اول ارزیابی شعب دانشگاهی را به مفدا گناباد و کسب رتبه سوم را به مفدا سبزوار تبریک و تهنیت گفت.

در ادامه جلسه ویدئو کنفرانس، فندرسکی مدیر مفدا گلستان و دبیر شورای هماهنگی مناطق کشور بیان کرد: هدف از برگزاری این نشست بررسی نظرات مدیران شعب دانشگاهی منطقه نسبت به شیوه نامه ارزشیابی می باشد و نتایجی که از این جلسه منتج می شود در نشست شورای هماهنگی که روز شنبه ۱۶ اسفند برگزار خواهد شد مطرح و بررسی خواهد شد.

گفتنی است در نشست شعب دانشگاهی مفدا شمال شرق دانشگاه ها و دانشکده های بیرجند، بجنورد، تربت جام ، تربت حیدریه ، سبزوار ، گناباد ، مشهد ، نیشابور و وارستگان حضور پیدا کردند.