(زمان مطالعه: 1 - 2 دقیقه) - ( کد مطلب: 13990700126 )

دانشجویان علاقه‌مند به عضویت در انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور، تا ۱۷ مهر ۹۹، برای نام‌نویسی مهلت دارند.

به گزارش مفدا نیشابور، نام‌نویسی از کاندیداهای عضویت در انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور تا روز پنج‌شنبه ۱۷ مهر ۹۹ ادامه دارد.

دانشجویان متقاضی کاندیداتوری در صورت داشتن شرایط ثبت نام می بایست نسبت به تکمیل فرم ثبت نام و دریافت کد رهگیری اقدام نمایند.

شرایط کاندیداتوری:

• اشتغال به تحصیل در رشته مربوطه
  • عدم عضویت در شورای مرکزی دیگر انجمن‌های علمی و تشکل‌های دانشجویی
  • باقیماندن حداقل یک ترم از تحصیل دانشجو

لازم به ذکر است برای داوطلبین پر کردن فرم عضویت در شورای مرکزی الزامی است

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق آدرس زیر،  برای ثبت مشخصات خود و اعلام کاندیداتوری اقدام کنند.

برای اطلاعات بیشتر به کارشناس فرهنگی خانم فضلی با شماره ۴۲۶۳۲۴۷۰-۰۵۱ داخلی ۱۳۷ تماس حاصل نمایید.

زمان برگزاری انتخابات : ۳۰ مهر ماه

یادآوری می شود با توجه به دستورالعمل ابلاغی از سوی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این انتخابات به صورت مجازی برگزار می شود و  نحوه انجام و برگزاری انتخابات مجازی انجمن های علمی دانشکده متعاقبا اعلام خواهد شد.

شایان ذکر است این دوره از انتخابات انجمن های علمی در ۹ رشته اتاق عمل، پرستاری، صنایع غذایی، بهداشت عمومی، بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای، فناوری اطلاعات سلامت، هوشبری و فوریت پزشکی، برای نخستین بار به صورت مجازی برگزار می ­شود.