فضای مجازی باید تبدیل به فرصتی منطقی شود و با تلفیقی از منطق و احساس مورد استفاده قرار گیرد.
به گزارش مفدا نیشابور، کرسی آزاداندیشی با موضوع "فضای مجازی؛ تهدید یا فرصت" با حضور مدیران و کارشناسان معاونت فرهنگی و دانشجویی، روز چهارشنبه ۶ اسفندماه ۹۹، در محل سالن جلسات معاونت برگزار شد.
دکتر محمد آذینی، مدیر گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد و دکتر حسن ابراهیم پور، مدیر آموزش مجازی و آزمون های الکترونیک حضور داشتند و به ایراد سخن و تحلیل موضوع پرداختند.
در این جلسه موضوعاتی از قبیل پیام رسان ها، بازی ها، وابستگی به گوشی، تاثیر فضای مجازی بر کودکان و خانواده مطرح شد و بر مواردی چون شناخت، فرهنگ سازی و سواد رسانه ای تاکید گردید.
دکتر ابراهیم پور فضای مجازی را یک ابزار دانست و اتلاف وقت در فضای مجازی را یک دغدغه فرهنگی معرفی نمود و به لزوم سواد رسانه ای اشاره کرد.
دکتر آذینی عدم تعادل در استفاده از فضای مجازی را یکی از مشکلات اجتماعی دانست و گفت: فضای مجازی باید تبدیل به فرصتی منطقی شود و با تلفیقی از منطق و احساس مورد استفاده قرار گیرد.
مدیر گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد ادامه داد: مشکل ما در استفاده از فضای مجازی عدم فرهنگ سازی است و لازم است تا روی فرهنگ و ارتباط بین نسلی بیشتر کار شود و استفاده از فضای مجازی موجب وابستگی افراد نشود.
شایان ذکر است معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده مصمم است با توجه به منویات مقام معظم رهبری و تاکید ایشان در برگزاری کرسی های آزاداندیشی، با همراهی دانشجویان، اساتید و کارکنان به انجام هرچه بهتر و بیشتر این مهم همت گمارد و به تعبیر حضرت آقا در ایجاد یک جریان سیال فکری با ارزش در جامعه نقش داشته باشد.