(زمان مطالعه: 2 - 4 دقیقه) - ( کد مطلب: 13991200171 )

مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت روز شنبه ۹ اسفند ۹۹ در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده بهداشت و پیراپزشکی با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور و دیگر مسئولان برگزار و از برگزیدگان این جشنواره تقدیر شد.

به گزارش مفدا نیشابور، مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت روز شنبه ۹ اسفند ۹۹ در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده بهداشت و پیراپزشکی با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور و دیگر مسئولان برگزار شد.

مهندس منصور نعیم آبادی، معاون فرهنگی و دانشجویی ضمن عرض خیرمقدم به مهمانان بیان کرد: جشنواره قرآن و عترت پس از یک سال زحمت و تلاش به پایان رسید و دانشکده علوم پزشکی نیشابور با حضور ۲۰۵۰ شرکت کننده در این جشنواره موفق به کسب افتخاری بزرگ شد.

نعیم آبادی ادامه داد: ۴۰۰۰ نفر استاد، دانشجو و کارمند در دانشکده علوم پزشکی نیشابور مشغول به فعالیت هستند که با ثبت نام بیش از ۵۰ درصد ظرفیت دانشکده، پیشرفتی ۴ برابری در تعداد ثبت نام کنندگان در بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت داشتیم و برای اولین بار دانشکده علوم پزشکی نیشابور به عنوان دانشگاه اول در میزان رشد رتبه اعلام شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی گفت: در این دوره از جشنواره ۷۴ هزار نفر رشته مشارکت خود را نهایی کردند که از این تعداد ۵۱۴ نفر از ۵۳ رشته در ۷ بخش حائز رتبه شدند و دانشکده علوم پزشکی نیشابور ۱۴ مقام کشوری را از آن خود کرد.

"نعیم آبادی" با اشاره به ثبت نام ۲۰۵۲ نفر در جشنواره تصریح کرد: تعداد ۱۶۳۸ کارمند، ۸۲ استاد و ۳۳۲ دانشجو در این دوره از جشنواره قرآنی هدهد ثبت نام کردند که با رشد ۵ برابری نسبت به پارسال ۸۶ نفر به مرحله کشوری راه یافتند.

وی در پایان از زحمات و حمایت‌های رئیس دانشکده، معاونین، مدیران و همه همکاران، اساتید و دانشجویانی که در بیست و پنجمین جشنواره قرآنی حمایت و شرکت نمودند، تشکر کرد.

در ادامه این مراسم رئیس اداره تبلیغات اسلامی با عرض تسلیت رحلت حضرت زینب (س)، به شخصیت والای ایشان اشاره نمود و گفت: بی شک حضرت زینب کبری (س) تربیت یافته مکتب قرآن و عترت است و مکتب قرآن و عترت مفتخر است که در پرورش شخصیت عظیم الشانی چون حضرت زینب کبری (س) نقش آفرینی کرده است.

حجت الاسلام جوانشیری ادامه داد: شخصیت انسان های والامقامی چون حضرت زینب (س) سند محکمی بر حقانیت مکتب نورانی اسلام و مذهب اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است و قرآن و عترت توان تربیت انسانهای بزرگی چون حضرت زینب (س) را داشته و این توان هنوز پابرجاست و اینک سرنوشت این مکتب نورانی به دست ماست و باید از این ظرفیت به قدر کفایت استفاده کنیم.

حجت الاسلام جوانشیری از عملکرد دانشکده علوم پزشکی نیشابور در تبلیغ و ترویج مفاهیم قرآنی ابراز خرسندی کرد و اذعان داشت: اگر از دریچه یک نهاد علمی مثل دانشگاه و دانشگاهیان به آموزه های دینی و قرآنی و مفاهیم الهی نگاه شود، قطعا در حوزه های فردی، خانوادگی، اجتماعی، مدیریتی و سیاسی برکاتی را برای جامعه اسلامی و کشور عزیزمان ایران به همراه خواهد داشت.

وی همچنین اظهار کرد: جشنواره قرآن و عترت و ورود جامعه دانشگاهی به عنوان جامعه متفکر و فرهیخته به عرصه مباحث قرآنی و معنوی انسان را نسبت به آینده امیدوار می کند.

نماینده شورای استانی نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به مراتب انس با قرآن اشاره نمود و گفت: انس با قرآن مقدمه ای است تا انسان بتواند به زندگی خود رنگ الهی بدهد و راه رسیدن به نتیجه استقامت است و مقدمه استقامت انتخاب راه منطقی و عقلانی است که با چراغ هدایت آیات الهی این مسیر را بپیمایید.

حجت الاسلام قربانی ادامه داد: ان شاء الله این توفیق عنایت شود که در مسیر عترت و قرآن باشیم و برکت آن را در زندگی فردی و اجتماعی خود بیشتر ببینیم.

حسن ختام این مراسم اهدای لوح تقدیر به برگزیدگان جشنواره و اجرای گروه تواشیح بود.

مقام آورندگان مرحله کشوری در دانشکده علوم پزشکی نیشابور به شرح ذیل می باشد:

در بخش ادبی: محمدحسین محمدی نژاد

در بخش معارف اسلامی: مهدی الهیان، سمانه مصدق نیشابوری، رباب دهقانی، سمانه حسین آبادی، حمیدرضا تدین، علیرضا فرهادی، فاطمه درودی، مصطفی مومنی، محبوبه چمبری، فاطمه سلطان صارمی راد

در بخش ادبی: فاطمه چزگی، حمیدرضا قهرمانی

در بخش ویژه: سیدیاسین قاضی

جهت مشاهده گزارش تصویری کلیک کنید.