(زمان مطالعه: 1 - 2 دقیقه) - ( کد مطلب: 13991200189 )

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور:کانون های فرهنگی برگرفته از دل دانشجو و نیرومحرکه معاونت فرهنگی و دانشجویی است.

به گزارش مفدا نیشابور، اولین جلسه شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی دانشکده علوم پزشکی نیشابور روز یکشنبه ۱۷ اسفند ۹۹، با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیر تعالی فرهنگی و فعالیت های فوق برنامه و دبیران کانون‌های فرهنگی برگزار شد.

مهندس منصور نعیم آبادی از کانون های فرهنگی به عنوان نیرو محرکه معاونت فرهنگی و دانشجویی یاد کرد و گفت: کانون های فرهنگی برگرفته از دل دانشجو است و با رای دانشجویان و با توجه به نیازهای فرهنگی دانشجویان تشکیل شده اند.

معاون فرهنگی و دانشجویی افزود: فعالیت های کانون ها باید برنامه محور باشد و در فراز و نشیب اجرای برنامه ها پشتکار داشته باشید.

در ادامه فرایند ثبت درخواست برگزاری مراسم و اجرای برنامه ها برای دبیران کانون ها تشریح شد و هر یک از دبیران کانون ها دیدگاه‌ها، نظرات و همچنین برنامه‌های خود را گزارش دادند.

لازم به توضیح است، کانون‌های فرهنگی با هدف زمینه‌سازی رشد خلاقیت‌های فرهنگی دانشجویان، سامان‌دهی خواسته‌ها و تلاش‌های خودانگیخته فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشجویی و حمایت و هدایت این گروه از فعالیت‌ها در جهت نیل به ارزش‌های متعالی اسلامی و ایرانی و به منظور تأکید بر هویت ملی و اسلامی، ارتقای سطح همکاری جمعی و بسط و تعمیق فرهنگ مشارکت در دانشگاه،‌ در زمینه‌هایی از قبیل دینی و مذهبی، ادبی و هنری فرهنگ و اندیشه و اجتماعی فعالیت می‌کنند.