دکتر محمدجواد فرح بخش در پیامی نهم دی را حماسه ای جاودان در قلب تاریخ خواند.


به گزارش روابط عمومی، متن پیام دکتر فرح بخش به شرح ذیل می باشد:

مقام معظم رهبری: بصیرت یعنی اینکه بدانیم شمری که سر از حسین برید همان جانباز صفین است که تا مرز شهادت پیش رفت .

یوم‌الله ۹ دی، پاسداشتِ بصیرت ملت در خنثی‌سازی توطئه‌ آمریکایی - صهیونیستی است که به قصدِ ضربه‌زدن و استحاله نظام جمهوری اسلامی و ایجاد خلل در صفوف ملت و شکاف بین امت و امامت طراحی و به صحنه نمایش آورده شد ولی با تجلی دست قدرت الهی و سیلیِ محکم نسل سوم و با بصیرت انقلاب و با حضور بی‌نظیرِ مردم شکست خورد.

بی‌شک تنها راه مقابله با فتنه‌ها و اقدامات تحریک آمیز رژیم صهیونیستی و آمریکا، آگاهی از جنگ ترکیبی و پیچیده دشمن و همچنین بصیرت و پیروی از فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت‌آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای(مد ظله العالی) و ایستادگی بر آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی است. برما دانشگاهیان فرض است تا با هوشیاری و بصیرت لازم در دانشگاه و جامعه رفتار نماییم و اجازه ندهیم تابه گفته امام امت، فتنه گران بیایند با ظاهرِ دوست و باطنِ دشمن وارد میدان شوند، فضا را غبارآلود کنند؛ در این فضای غبارآلود، دشمن صریح بتواند چهره‌ی خودش را پنهان کند، وارد میدان شود و ضربه بزند.

اینجانب نهم دی، روز بصیرت، آگاهی و میثاق امت با ولایت راتبریک عرض می کنم و از خداوند متعال سربلندی، عزت و اقتدار ایران عزیز اسلامی و نابودی دشمنان این مرز و بوم را خواستارم.

 

دکتر محمدجواد فرح بخش

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور